[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
اخلاق انتشار::
بانک ها و نمایه نامه ها::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
سؤالات متداول::
::
شاپای الکترونیکی و چاپی

p-ISSN: 2008-8574

e-ISSN: 2981-2380

 
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: دوره 2، شماره 3 - ( پاييز 1390 ) ::
جلد 2 شماره 3 صفحات 228-221 برگشت به فهرست نسخه ها
تأثیر غذاهای با طبیعت سرد و گرم بر میزان یادگیری دانشجویان
علیرضا عطاردی ، مجتبی کیان‌مهر* ، عباسعلی عباس‌نژاد ، محمد معصوم‌زاده ، حمید راسخی
چکیده:   (17978 مشاهده)

مقدمه: یادگیری، فرآیند ذهنی مهمی است که از عوامل بیرونی و درونی متعددی تأثیر می‌پذیرد و یکی از این عوامل تغذیه است. در این پژوهش تأثیر غذاهای با طبیعت سرد و گرم بر یادگیری دانشجویان در فراگیری درس زبان انگلیسی عمومی بررسی گردیده است.
روش‌ها: این مطالعه‌ی نیمه تجربی بر روی ۲۶ نفر دانشجوی پسر سالم انجام شد. شرکت‌کنندگان در طول ترم تابستانی به دو گروه تغذیه با رژیم غذایی گرم و تغذیه با رژیم غذایی سرد تقسیم شدند. دانشجویان به طور همزمان و با یک استاد که از نحوه‌ی توزیع دانشجویان در گروه‌ها اطلاعی نداشت، ۳ واحد درس زبان انگلیسی عمومی را در شرایط یکسان آموزش دیدند. در پایان ترم نمرات این درس از استاد مربوطه اخذ و داده‌ها در نرم افزار آنالیز آماری SPSS نسخه ۱۱/۵ وارد گردید و مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفت.
یافته‌ها: دو گروه مورد مطالعه از لحاظ دانشگاه محل تحصیل، ترم تحصیلی، مقطع تحصیلی و منطقه‌ی آزمون در کنکور سراسری با یکدیگر تفاوتی نداشتند ( ۰۵/ ۰<P). همچنین بین نمره‌ی قبولی در کنکور سراسری، نمره‌ی درس زبان تقویتی و میانگین کل واحدهای گذرانده شده‌ی دو گروه اختلاف معنی داری مشاهده نشد ( ۰۵/ ۰<P). مطالعه‌ی حاضر نشان داد اگر چه پس از تغذیه با غذاهای گرم یا سرد در طول ترم تابستانی میانگین نمرات درس زبان انگلیسی عمومی دانشجویان گروه گرم بیشتر از گروه سرد است، ولی اختلاف بین دو گروه از لحاظ آماری معنی دار نمی‌باشد ( ۰۵/ ۰<P).
نتیجه‌گیری: یافته‌های مطالعه ی حاضر نشان می‌دهد که ماهیت سردی و گرمی غذا بر میزان یادگیری دانشجویان در فراگیری درس زبان انگلیسی عمومی تأثیر نداشته است؛ اما به نظر می‌رسد برای رسیدن به قطعیت بیشتر در این موضوع نیاز به مطالعات بیشتر و با حجم نمونه‌ی بیشتر باشد.

واژه‌های کلیدی: طب سنّتی، طبایع، یادگیری، تغذیه
متن کامل [PDF 370 kb]   (3342 دریافت)    
نوع مطالعه: اصيل پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1390/1/25 | پذیرش: 1390/7/13
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Atarodi A, Kianmehr M, Abbasnezhad A, Masoumzadeh M, Rasekhi H. Effect of Food with Hot and Cold Nature on Students’ Learning. jiitm 2011; 2 (3) :221-228
URL: http://jiitm.ir/article-1-57-fa.html

عطاردی علیرضا، کیان‌مهر مجتبی، عباس‌نژاد عباسعلی، معصوم‌زاده محمد، راسخی حمید. تأثیر غذاهای با طبیعت سرد و گرم بر میزان یادگیری دانشجویان. مجله طب سنتي اسلام وايران. 1390; 2 (3) :221-228

URL: http://jiitm.ir/article-1-57-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 2، شماره 3 - ( پاييز 1390 ) برگشت به فهرست نسخه ها
مجله طب سنتی اسلام و ایران Journal of Islamic and Iranian Traditional Medicine

Creative Commons License
This Journal is licensed under a Attribution-NonCommercial 4.0 International License

Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 38 queries by YEKTAWEB 4660