عُنّاب (عَنّاب) میوه درختچهای است به ارتفاع تا حدود 10 متر که شاخههای فراهم و خارهای بلند یا کوتاه و خمیده دارد. میوه عنّاب کروی تا کمی کشیده و بیضوی، قرمز یا قهوهای تیره با طعمی شیرین و یک دانه بیضی کشیده و نوک تیز است و در تابستان تا اوایل پاییز میرسد. در طب سنتی ایران به عنوان صافکننده خون و نرمکننده سینه و رفعکننده التهاب و گرمی کاربرد دارد. مشخصات ذکر شده در منابع سنتی با مشخصات گونه Ziziphus jujuba Miller مطابقت دارد.
Amin G, Zolfaghari B, Rahimi R, Raeesdana A, Soltani A, Shams Ardakani M, et al . Onnāb/Annāb. jiitm 2016; 7 (1) :113-116 URL: http://jiitm.ir/article-1-673-fa.html
امین غلامرضا، ذوالفقاری بهزاد، رحیمی روجا، رییسدانا آزاده، سلطانی ابوالقاسم، شمس اردکانی محمد رضا، و همکاران.. عنّاب. مجله طب سنتي اسلام وايران. 1395; 7 (1) :113-116