فلفل سیاه
|
|
|
|
چکیده: (4064 مشاهده) |
فلفل سیاه که بیش از ۴۰۰۰ سال سابقه کشت و استفاده در هندوستان دارد درختچهای است که میوههای کروی و سیاه رنگ آن یکی از طعم دهندههای مهم در جهان محسوب میشود. فلفل سیاه طبق دیدگاه طب سنتی ایران طبیعت گرم و خشک دارد و در بیماریهای بلغمی اعضای مختلف نظیر سیستم تنفسی، دستگاه گوارش، عضلات و مفاصل بسیار مؤثر است. این گیاه در ایران وجود ندارد و همه ساله از طریق کشورهای هندوستان و پاکستان به ایران وارد میشود. بررسیهای انجام شده در متون طب سنتی و متون گیاهشناسی نوین نشان میدهد که فلفل سیاه را میتوان معادل گونه .Piper nigrum L دانست. |
|
واژههای کلیدی: فلفل، پلپل، فلفل سیاه، طب سنتی ایران. |
|
متن کامل [PDF 283 kb]
(2569 دریافت)
|
نوع مطالعه: مروري |
موضوع مقاله:
تخصصي دریافت: 1395/12/4 | پذیرش: 1395/12/4
|
|
|
|
|
ارسال نظر درباره این مقاله |
|
|