عنّاب
|
|
|
|
چکیده: (3270 مشاهده) |
عُنّاب (عَنّاب) میوه درختچهای است به ارتفاع تا حدود ۱۰ متر که شاخههای فراهم و خارهای بلند با کوتاه و خمیده دارد. میوه عنّاب کروی تا کمی کشیده و بیضوی، قرمز یا قهوه ای تیره با طعمی شیرین و یک دانه بیضی کشیده و نوک تیز است و در تابستان تا اوایل پاییز میرسد. در طب سنتی ایران به عنوان صاف کننده خون و نرم کننده سینه و رفع کننده التهاب و گرمی کاربرد دارد. مشخصات ذکر شده در منابع سنتی با مشخصات گونه Ziziphus jujuba Miller مطابقت دارد.
|
|
|
|
متن کامل [PDF 311 kb]
(2451 دریافت)
|
نوع مطالعه: مروري |
موضوع مقاله:
تخصصي دریافت: 1395/12/4 | پذیرش: 1395/12/4
|
|
|
|
|
ارسال نظر درباره این مقاله |
|
|